Året som gick

Vi hade ett otroligt framgångsrikt 2023 och till slut insåg vi att det knappast var möjligt att hålla koll på alla resutat. Nya championat och titlar: Se uch, Dk uch, Viking winner-23 Rivendells Akira, Se uch Rivendells Denethor Danathion, Agility, Agd 1 Rivendells Dimma.

CIB Jun Ch SSPK Jun CH Rivendells G.I Jane blev slutligen Årets Junior, 2:a Årets hund, 3:a Årets Allround hund. Svensk Pinschervinnare Östra i Viltspår. Verkligen över alla förväntningar vi kunde ha. Hon tog 10 svenska utställnings certifikat och 2 stycken Danska. Första chansen för Demi att bli champion kommer bli när vi ställer ut i Vejen i Danmark i mitten av Juni 2024, vi hoppas kunna passa på att träffa hennes blivande hanhund i Tyskland och sedan ställa på Dansk Schnauzer Pinscherklubb helgen efter. Vår nya lilla tjej Rivendells Juicy Fruit Lucy kommer ställas första dagen i valpklass och sedan fyller hon junior.

Vi har också bestämt oss för att para Tania i sommar med Juicys pappa Enzo. Vi är otroligt nöjda med henne och skulle väldigt gärna spara en hanhund efter Tania. Läs mer under planerade valpar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *