Planerade valpar med leverans Juni 2023.

Vår otroligt trevliga och välmeriterade Tania är parad med en suverän hanhund som lämnat fina valpar tidigare. Vi använder oss endast av tikar som genomfört mentalbeskrivning el BPH i avel i enlighet med Svenska Kennelklubbens RASspecifika avelsstrategier för Pinscher. Vi tycker det är otroligt viktigt att våra tikar har genomfört BPH eller Mh innan de går i avel hos oss.

Se uch, Dk uch, Se Vch Rivendells From Russia With aka Tania löper är parad med CIB DEU AUT NL DK SWE LUX CZE BIH Falcon CeDa Set Bohemicus. Svart-röda och röda valpar väntas i april med leverans kring den 18 Juni 2023

Falcon är en välmeriterad sund hane som bor i Tyskland. Han bor ihop med en annan hane, älskar att springa lös hänga med sina ägare på olika aktiviteter. Han reagerar inte på skott eller nyårsraketer. Ni kan kika mer på honom på hans sida: https://www.falconcedasetbohemicus.de/

Tania är vår sociala, roliga vackra svarta pärla. Hon har gjort ett exceptionellt bra BPH och hennes mentala egenskaper speglar även henne i vardagen. Hon har lämnat väldigt fina och trevliga valpar hos oss tidigare och vi ser mycket fram emot denna kull. Ring eller mejla gärna för mer information och för att boka in ett besök. info@rivendells.se 0709 456 471. Kullen uppfyller rasklubbens rasspecifika avelsstrategier.

Tanias BPH diagram.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *