Våra hundar

Rivendells From Russia With Love aka Tania 

Född 2017-11-05 

U. Grand Ch Oakwoods Who’s That Girl E. CIB Fly’Force Star of Elune
Ögonlyst UA Dilute fri, Vwd fri, dock är inte DNA test för Von Willenbranth relevant för Pinscher då det inte finns ett enda fall i hela världen. Genomfört BPH godkänt skott, 3 CERT och BIR & BIM på utställning.
Kullar: Svartröda valpar väntas efter Tania med levarans i Juni 2020. 

Akc grand champion (silver) Oakwoods Who’s That Girl
aka Nikki

  • Nikki och Plommon
  • Tania, Nikki och Plommon
  • Simon och hundarna

Född 2014-01-28 

HD fri (I USA innan export för att erhålla deras titel CHIC), Hjärtundersökt UA (i USA innan export för att erhålla CHIC), Ögonlyst UA samt Genomfört BHP godkänt skott. DD Vwd fri, dock är inte DNA test för Von Willenbranth relevant för Pinscher då det inte finns ett enda fall i hela världen.

u. Grand Champion Rivendells Material Girl e. Primo-Dutch-Dream Von Cronestein (Holland)
Kullar hos oss: Rivendells W och Y-kull samt Rivendells From Russia with love och hennes syskon födda i USA November 2017 (co breeding) Nikkis sista kommer födas i mitten av April med leverans i mitten Juni 2020.  

Rivendells Yakuza 

Född 2019-04-19 

u. Ch Oakwoods Who’s That Girl e. Lilla Enebys Sam

Se uch Rivendells Enchantress

Född 20061011

u. AU CH, NORD VV-11, SE UCH Kaitler Haggiths Blessin e. Lilla Enebys Amiral-Buster

Gracie HD B, Ögonlyst med främre Y-söms katatarakt vid 3.5 års ålder (ingen synnedsättning vid 13 års ålder), Genomfört MH med godkänt skott. Mamma till Rivendells I-kull. Vi tog bara en kull på Gracie delvis eftersom hon hade sin anmärkning på ögat men framförallt för att hon fick fistlar som besvärade henne. Vi avlar alltid på fullt friska individer och dyker något upp på våra avelsdjur tar vi dem ur avel. Gracie är vår sällskapsdam och är för det mesta med Jonas föräldrar ute på landet i Vingåker där hon kan springa lös och vara med sin bästa vän i livet Keso. Gracie är även hon dilute clear och VwD clear och även i detta fallet är det inte relevant med Vwd test på Pinscher.