Valpar

Vi väntar valpar under våren 2020. Tania & Nikki har båda parats med två jättehärliga hanar. Vi väntar Svarta valpar efter Rivendells From Russia With Love & Conspirol Superboy. Vi väntar röda och svart-röda valpar efter Ch Oakwoods Who’s That Girl & Lilla Enebys Y’zack.


Detta kommer bli Nikkis sista kull och Tanias första.  Tania och Nikka är sociala, trevliga och lättsamma Pinschertikar som har genomfört beteende beskrivning hund med höga poäng på hanterbarhet och sociala förmågor. Dom larmar vid behov och har ett bra stabilt Pinschertemperament. Dom är sunda och friska i kropp och själ. Båda pappa hundarna Boyka och Y’zack är välmeriterade, trevliga passar Tania och Nikki såväl mentalt som exteriört. Om du är intresserad av en valp efter Tania eller Nikki får du gärna ringa eller mejla och berätta lite om dig själv och dina förväntningar för ditt valpköp. Vi nås lättast på antingen mejl el telefon Cathrine 0709 456 471 alt info@rivendells.se. För mer information om vårt vardagsliv får ni gärna söka upp mig på facebook, jag har öppen profil https://www.facebook.com/cathrine.eklof
Vi brukar tycka det är trevlig med besök så att ni får möjlighet att träffa och samt träffa våra tikar, gärna innan valparna är födda.