Valpar

Den 21 Maj föddes Rivendells G-kull u. Sv ch Rivendells from Russia with love e. Se uch, Dk uch Lilla Enebys Y’zack.

8:a pojkar och 4:a flickor såg dagens ljus. G-kullen är leveransklara den 16 Juli. Rivendells Garion är för närvarande otingad.

Mamma Tania är en mycket lätthanterad snäll, social tik. Tania är 4.5 år gammal och är frisk och sund, ögonlyst UA. Hon har genomfört beteendeprovsbeskrivning och är skottfast och har höga poäng på sociala förmågor och lite rädslor. Tania har är utställd med 1 BIR, 1 BIM samt 3 st utställningscertifikat och står inför Svenska och Danska utställningschampionat. Tania är duktig på att vara lös och gillar att lära sig nya saker. Med Tania tränar vi agillity och nosework. Tania är mamma till två fina kullar hos oss sedan tidigare.

Zacke är fyra år och han är en hane vi kikat på redan innan han var född. Han är barnbarn till C.I.B.DK V-11FI UCH NORD UCH SE VV-15VWW-15 Rivendells Cúthalion och vi hade länge hoppats få tillbaka C-kullens linjer vilket gjorde att vi använde Zacke för dryga två år sedan på Tanias mamma Nikki, resultatet blev vår B-kull som vi är mycket nöjda med. Zacke har hunnit med att göra ett fint BPH, skottfast och han är mycket trevlig och lätthanterad. Zack är Svensk och Dansk Utställningschampion och han bor ihop med Zeb en Cane Corso hane. Zacke springer gärna lös i skogen och hänger med matte och husse.