Valpar väntas i Juli 2024 ❤️

Vi har flyttar permanent till huset i Sörmland men vi behåller radhuset i Nacka och kommer även fortsättningsvis spendera en del tid där. Vi tycker dock det är riktigt att vara skrivna där man spenderar merparten av sin tid. Postadressen är därför numer:

Hageby 223 643 94 Vingåker ❤️ Tania är dräktig och väntar valpar i början av Juli. Demi är parad med en extremt trevlig och välmeriterad tysk hane och väntar förhoppningsvis röda och svart-röda valpar i slutet av Juli.

Se uch, Dk uch, Se svch Rivendells From Russia With love aka Tania är dräktig med Se uch Lilla Enebys Enzo
Svart-röda valpar väntas i början av Juli. Kontakta oss gärna för mer information 0709 456 471 info@rivendells.se
Föräldrarna har genomfört Beteende-Personlighets beskrivningar med höga värden på sociala förmågor, orädsla samt nyfikenhet. Kullen uppfyller Pinschersektionens alla krav för valphänvisning.
Tania och Enzo

Vi är väldigt glada och förväntansfulla över vår nästa kull också. Demi blev champion i helgen på första försöket efter två-årsdagen så:

SE UCH, DK UCH, INT JUN CH (CIB) SSPK Junior Champion Rivendells G.I Jane är parad med en fantastisk trevlig och fin tysk hane:

INT Ch (CIB)World winner 2023, Europasieger 2023,2024 Bundessieger 2022 VDH;NL;BE;Ungarischer Ch
Conner of Forest Rose

Vi är jätteglada och tacksamma att vi fått använda Conner. Hans snälla fodervärdar körde i 14 timmar från Tyskand. När han kom på onsdagseftermiddagen då så lät vi hundarna vila men umgicks med Conner och hans bror Emil och deras mysiga familj. Dagen efter på nationaldagen dem 6/6 fick Demi och Conner träffas och tycke uppstod väldigt snabbt så det är nog rätt dagar.

Tack också till Conners ägare tillika uppfödare Monika Berning.

Kullen uppfyller naturligtvis alla Pinschersektionens krav för valphänvisning och båda föräldrarna är hälsoundersökta och har genomfört mentalbeskrivning i respektive länder.

https://pedigreedatabaseonline.com/germanpinscher/en/trialmating/father=14895/mother=18349Valparna väntas komma i Juli 2024

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *