A & B – kullarna blir snart 6 månader. Gripen är här.

Tiden går fort när man har valp. Vi har haft ett gäng roliga träffar med vårvalpar och andra från vår uppfödning. Nu är hösten här och vi njuter av att få släppa hundarna lösa och av att följa alla valpköpare på sociala medier. Vi tillsammans med kennel Dexterity köpt en hanvalp från Gripen jeda set Bohemicus u. C.I.B., Ch. CZ, SK, CR, UA GrCh. CZ, SK, Club Champion 2017 Jen Set, la Fantastique des Fringants Complices e. Darius Sanela. Stort tack till hans uppfödare Klara för att vi fått förtroendet att få vara med och förvalta denna härliga pojke. Gripens linjer är mestadels helt nya för oss förutom i 5:e led där Finuch Rivendells Cinimini går att återfinna. Gripen bor hos fodervärd och vi hoppas han utvecklas till det vi önskar och hoppas.

Gripen 4:a månader.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *