Röda och svart-röda valpar väntas med leverans i mitten av Juni 2020.

Nikki & Zack i November 2019 när vi träffades för att jag skulle få lära känna Zack lite mer privat.

Valpar väntas undan Akc silver grand champion Oakwoods Who’s that Girl aka Nikki & Lilla Enebys Y’Zack. Nikki är 6 år gammal och är frisk och sund. Hon har genomfört beteendeprovsbeskrivning och är skottfast och har höga poäng på sociala förmågor och lite rädslor. Nikki är importerad från USA där hon blev Årets Pinschertik 2016 i AKC. Vi exporterade Nikkis mamma Madonna (Silver grand Ch AKC, Årets tik 2012, 2013 Rivendells Material Girl) Nikki är social, duktig på att vara lös och är extremt matfixerad vilket gör henne väldigt lättränad. Nikki är mamma till tre kullar sedan tidigare och detta blir hennes sista. Nikki har tränat barnhunt i USA och vi har även provat på lite agillity och nosework.

Lilla Enebys Y’zack är två år och han är en hane vi kikat på redan innan han var född. Han är barnbarn till C.I.B.DK V-11FI UCH NORD UCH SE VV-15VWW-15 Rivendells Cúthalion och vi har länge hoppats få tillbaka C-kullens linjer i kombination med Nikki. Zack som han kallas är också han mycket trevlig och lätthanterad. Zack har flertalet utställningscertifikat och Bäst i rasen och står inför sitt svenska utställnings championat. Zack bor ihop med en annan hane och springer gärna lös i skogen.

Vi väntar oss glada, trevliga hundar med en hel del kamp och leklust. Både Nikki och Zack går bra ihop med andra hundar både stora som små. För mer information kontakta oss på pinscher@rivendells.se eller ring gärna och boka besök 0709 456 471